Korpusy, krémy, tvary dortů
Korpusy:
- světlý
- kakaový
- mramorový
- čokoládový
- ořechový
- kokosový
Krémy:
Pudinkovo-máslové:
- vanilkový
- čokoládový
- karamelový
Krémy s mascarpone:
- klasický krém s mascarpone
- čokoládový
- kávový
- citronový
Ostatní:
- "těžký" pařížský krém
Dort lze případně promazat i marmeládou, proložit ovocem dle sezony, případně lze dát kompotované ovoce jako mandarinky, broskve, ananas.
Tvary dortů:
- kulatý 15cm
- kulatý 18cm
- kulatý 20cm
- kulatý malý 24cm
- kulatý 28cm
- kulatý velký asi 31cm
- čtverec 20x20cm
- dvojslza 24cm
- ovál 28x18cm
- květina 27cm
- kytice 21cm
- trojúhelník 33cm
- srdce 20x20cm
- srdce asi 30cm
- čtyřlístek střední 25cm
- atd.